Türkiye'de bir ilk - Kilo Almak | Kilo Vermek | Keten Tohumu | Diyet | Kilo Alma






           

28 Kasım 2007 Çarşamba

Türkiye'de bir ilk

Kadıköy Şifa Sağlık Grubu, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından geliştirilen Mükemmellik Modeli kapsamında "Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız" seviyesine ulaşan ve bu belgeyi almaya hak kazanan Türkiye'nin ilk özel hastanesi oldu.


14 Kasım 2007 Çarşamba günü düzenlenen KALDER 16. Kalite Kongresi'nde gerçekleşen törenle Kadıköy Şifa Sağlık Grubu, "Mükemmellikte Yetkinlik 4 yıldız" belgesine layık görülen ilk özel hastane ünvanına sahip oldu.

Kadıköy Şifa Sağlık Grubu'nun 2005 yılında kurumsal yönetim modeli olarak seçtiği EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında Kadıköy Şifa Hastanesi tüm süreçlerinin etkinlik ve verimliliklerini geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdi, detaylı bir başvuru kitapçığı ile başvuruda bulundu ve kapsamlı bir değerlendirme sürecinin ardından, "Mükemmellikte Yetkinlik 4 yıldız" belgesini almaya hak kazandı.

EFQM Mükemmellik Yolculuğu aşamaları kapsamında, bu seviyeye ulaşan kuruluşların, Avrupa ve Ulusal Kalite Ödülü Finalisti kuruluşlardan bir adım geride oldukları kabul ediliyor.

Avrupa işletmelerinin etkinlik ve verimliliklerini iyileştirmelerinde kilit bir role sahip olan EFQM, kuruluşların, hizmet verdiği tüm alanlarda, kalitenin önemini güçlendirerek, kurumsal mükemmelliği elde etmelerini sağlamak amacıyla gelişmelerine yardımcı oluyor.

Hiç yorum yok: